keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Menolippu taskussa

Syksyn suuri haave pitkästä kävelyvaelluksesta Santiago de Compostelaan on nyt taas astetta konkreettisempi, kun saimme lentoliput ostettua viikonloppuna. Lento Madridiin järjestyi Norwegianilla edulliseen hintaan. Tulostin liput paperille, että matka tuntuisi vielä varmemmalta.

Netissä olemme katselleet, että bussi Burgosin kaupunkiin lähtee sopivasti samalta lentokentältä, mutta harmi kyllä toisesta terminaalista. No Seutulaan tottuneena tämä ei aluksi huolettanut, koska aikaa vaihtoon on puolitoista tuntia, mutta netistä selvisi sekin, että terminaali 2:n ja 4:n etäisyys Madridin Barajasilla on viitisen kilometriä. Jotta tästä selvittäisiin, on reppu  kuljetettava käsimatkatavarana.

Espanjalaisten matkalippujen ostaminen on oma mysteerinsä. Vielä emme netissä onnistuneet selviytymään bussilipun hankinnasta, mutta ehkä sekin järjestyy. Edellisellä Espanjan matkalla opimme, että tämäkään ei riitä vaan lippu pitää vielä paikanpäällä jonottaen vaihtaa juuri sen bussivuoron lipukkeeseen. Jännitettävää siis riittää...

Mutta jos kaikki onnistuu, on matkasuunnitelma ihanteellinen. Bussimatka vaelluksemme alkupisteeseen Burgosiin kestää reilut 2,5 tuntia ja ehdimme sopivasti yöunille hotelliin keräämään voimia ensimmäisen päivän taivallukseen. Linja-autoasema Burgosissa on katedraalin lähettyvillä. Sieltä pitäisi löytyä ensimmäinen simpukka vaellustamme ohjaamaan.


3 kommenttia:

  1. Terve! Muistakaa tsekata Burgosin upea katedraali.
    t. Tiina
    tiinanpatikointi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, olen kuullut, että on hieno. Täytyy varata sille aikaa.

      Poista
  2. Tulin vastavierailulle, kiva oli saada sinunkin blogisi luettavaksi! Alankin tästä lukemaan :D

    VastaaPoista